Følg os på Houzz​

al_vinduet i Ikast, Midtjylland, DK på Houzz

Ring til os på

42 75 28 48​

​Vi hjælper med

​Vinduer

​Forsatvinduer

​Døre

​Montage

​Tømrerarbejde

​Hårdttræ

​Nyt tag

Døre

Alle lejligheds- og husejere i verden prioriterer en sikker hoveddør, der tilbyder hjemmets indbyggere en uforglemmelig sindsro, men døre i hjemmet drejer sig også om en masse andre detaljer, der ikke altid har nogen direkte forbindelse til sikkerhed.

Vi producerer døre i mange forskellige afskikkelser, uanset hvilket af ejendommens rum, du har planer om at få dem placeret i. Hoveddøren skal for de fleste være tyk og solid, og udseendet er ikke altid det vigtigste punkt på dagsordenen, men det er langt fra det samme tilfælde, der gør sig gældende for andre døre, der adskiller de forskellige rum.

Vi har en enestående erfaring og kunnen, og vi ved, at design ikke behøver få negative konsekvenser for funktionalitet, hvilket betyder, at vi tilbyder dig muligheden for unikke døre, du frit kan placere hvor som helst i hjemmet. Vi garanterer løsninger, der i forhold til stil, farve og form passer ind med resten af rummets indretning, og vores døre er et relevant skridt i den rigtige retning.​

Skriv til os

Du er velkommen til at kontakte os for spørgsmål m.m. Det gør du ved at udfylde nedenstående kontaktformular, og så svarer vi hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​AL-vinduet ApS

CVR: 30569539

Sakskøbingvej 4

7400 Herning

AL-vinduet ApS

Sakskøbingvej 4
7400 Herning

AL-vinduet ApS
Sakskøbingvej 4
7400 Herning
Tlf.: 42752848
CVR: 30569539
al-vinduet@youmail.dk